Naša kompanija bavi se projektovanjem i izgradnjom solarnih elektrana na krovu i zemljištu, kao i implementacijom mera energetske efikasnosti u stambenim i industrijskim objektima.

Nudimo Vam i veoma korisnu uslugu ključ-u-ruke – što znači da ćemo na sebe preuzeti ne samo projektovanje i realizaciju projekta, već ćemo se izboriti i sa svim pravnim začkoljicama i pribaviti sve potrebne dozvole za Vas. 

Bilo da ste pojedinac koji hoće da smanji račune za struju pomoću male solarne elektrane na krovu, predstavnik kompanije koja želi da postigne ekonomičniju potrošnju energije ili pak investitor koji traži zemljište za solarnu elektranu, možete biti sigurni da je upravo Sirius Green prava adresa na koju treba da se obratite.

Našu profesionalnost mogu da potvrde brojni klijenti sa kojima smo već sarađivali na prostoru jugoistočne Evrope. A uskoro ćete se možda na toj listi naći i Vi.

Kompaniju Sirius Green čine iskusni profesionalci na polju elektroenergetike. Svojim predanim radom za kratko vreme stekli smo značajne reference i poverenje brojnih partnera, i to zahvaljujući uspešno sprovedenim projektima kojima smo nadmašili očekivanja klijenata.

 

Zašto Sirius Green

Uz nas raste količina čiste energije,
a računi i rasipanje resursa opadaju

Da biste nas bolje upoznali, treba da znate zbog čega se bavimo upravo elektroenergetikom s fokusom na obnovljive izvore i uštedu energije, na koji način to radimo, koji su ciljevi svakog našeg projekta i šta možete da očekujete ukoliko angažujete baš Sirius Green. Evo odgovora na ta pitanja.

ZELENIM KORACIMA

Odavno smo prepoznali značaj energetike i zaštite životne sredine: implementirajući zelene mere u svom domu ili poslovanju, ostvarićete novčane uštede, ali i smanjiti negativan uticaj na našu planetu i doprineti njenom očuvanju za buduće generacije.

UZ VEŠTE RUKE

Uporedo s tehnološkim razvojem, razvijamo se i mi sami - naši zaposleni usavršavaju svoja znanja i veštine na ekspertskim obukama kako bismo mogli da vam ponudimo što isplativiju upotrebu solarne energije i energetske efikasnosti.

DO POUZDANIH UŠTEDA

Od nas ćete dobiti punu podršku u svim segmentima projekta, od razvojne faze preko pripreme dokumentacije do izgradnje solarne elektrane ili realizacije mera energetske efikasnosti. Rezultat našeg zajedničkog poduhvata biće niži računi.

Računica

Ne oklevajte! Sada je pravo vreme za investiciju

Trendovi i brojke koji su zabeleženi na polju solarne energije i energetske efikasnosti govore za sebe. I te kako će vam se isplatiti da novac usmerite u tom pravcu!
Koliko su pale cene solarnih panela u poslednjih 10 godina?
85%
Zahvaljujući energetskoj efikasnosti računi će vam biti niži i do:
45%
U poslednje dve godine zabeležen je rast obnovljivih izvora od:
70%

Imate pitanje za nas?

Slobodno nas kontaktirajte, vrlo rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja

Our Mission

Produce Your Own Clean Save
nour the Environment

Recycling Rubbish

Recycling Rubbish

Know how to pursue pleasure rationally encounter consequees that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of it is pain some great pleasure.
Dynamic Ecology

Dynamic Ecology

Know how to pursue pleasure rationally encounter consequees that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of it is pain some great pleasure.